Achitare

La moment operăm 5 modalități de plată: Ramburs (cash la livrare), cu cardul la livrare, transfer (factură pentru persoane juridice), factură cu cec (pentru persoane juridice).

 

RAMBURS – achitare cu bani gheață la livrare. Achitarea are loc doar in valuta națională (MDL), achitarea în valută străină este interzisă conform legislației în vigoare a Republicii Moldova.

 

CARD la livrare – achitare cu cardurile bancare naționale si internaționale. La achitarea cu cardul nu se percept taxe adiționale sau comisioane, se achită exact costul conform facturii de livrare. Daca achitarea are loc de pe un card în valută straină, se achita valoarea exacta a comenzii conform facturii de livrare la cursul curent al băncii respective.

LiberCard  
achiți întro rată fără dobândă, fără comisioane și costuri suplimentare.

Gamma Card 
 achita cu gamma card si primesti 3 % cashback garantat la orice cumparatura

 

Credit – conform condițiilor partenerului EasyCrredit, compania G&D Office SRL nu percepe taxe sau comisioane suplimentare. Partenrul de creditare percepe taxe si comisioane de credit conform condițiilor in vigoare stabilite de ei.

 

Factură cu CEC – este destinată pentru persoanele juridice. TVA este incus.

 

Transfer bancar – este destinată pentru persoane juridice. Noi vă expediem cont de plată conform necesităților dvs. Livrarea are loc numai după ce transferul ajunge. Se poate efectua livrarea si conform confirmării de plată doar la decizia administrației. Toate prețurile includ TVA.

 

Folosim activ eFactura.

Achita orice produs in rate la 0%

credit_popup

închide
Coșul de cumpărături este gol!